Naast adverteerders helpt Admanager ook publishers bij verbetering van het advertentiebeleid. Kortweg: Ad monetization. Admanager helpt u mee om meer digitale advertising omzet te behalen met behulp van data integratie, een verbetering van de adposities en het verbeteren van de verkopen via programmatic platformen.

Ad monetization

Veel publishers hebben al jaren dezelfde techstack als het aankomt op het aanbieden van de online advertentie ruimte. De aansluitingen met zogenaamde SSP’s zijn ingeregeld en de advertentieposities staan al meerdere jaren op dezelfde plaats. Admanager helpt mee om een optimale inzet te verkrijgen vanuit advertising door uw advertentiebeleid en de onderliggende techniek door te lichten.

Werkwijze in-housing traject

Maar hoe pak je dat aan? Op welke wijze kunnen de digitale marketing activiteiten in-house worden gebracht?
Admanager begeleidt uw organisatie bij het inhousing proces en helpt mee om direct uw marketing processen door te lichten en opnieuw in te richten. In nauw overleg ontwikkelen wij een op uw situatie toegespitst implementatietraject, selecteren we de benodigde systematiek voor digitale marketing, mediabuying, planning, tracking en targeting.

De overstap naar in-house is een rigoureuze maatregel die veel vergt van uw organisatie, maar u volledige controle geeft. Admanager biedt een stapsgewijze aanpak, waarbij per kanaal een aanpak wordt opgesteld. Zo begeleiden wij u stap voor stap naar de integratie van bijvoorbeeld search marketing, social media management/advertising en programmatic advertising binnen uw marketing operatie. Tevens verzorgen wij complete implementaties van data management platformen, zodat u op uw creatieve boodschap gepersonaliseerd kan communiceren naar uw doelgroep.

Ons doel

Ons doel is om u binnen afzienbare tijd volledig ownership te geven van uw digitale activiteiten. Admanager helpt uw team bij het onder de knie krijgen van campagne management en optimalisatie. Daarvoor verzorgt Admanager maatwerktrainingen, werving of indien gewenst detachering van het juiste digitale talent.

Start typing and press Enter to search