tablet

 

Admanager Publisher Services

Veel publishers staan onder druk qua digitale transformatie. Jaren geleden is al de overstap gemaakt van analoog naar online. De door-ontwikkeling op online blijft echter achter.
Abonnee,- en advertentie-inkomsten stagneren. Nederlandse sitebezoekers betalen niet graag voor digitale content. Daarnaast moeten Nederlandse uitgevers concurreren met internationale advertentie bedrijven. Een sluitende business case is daardoor lastig te creëren.

Admanager biedt uitgevers ondersteuning op het gebied van commerciële strategie én executie voor zowel business to business én business to visitor.

B2V (business to visitor):

Het vergroten en verdiepen van het bereik van de eigen domeinen door middel van technische analyse, verbetering van de redactionele formule/content en het verbeteren/verruimen van het commerciëel aanbod.

 

Business to business:

Propositie management, digital,- en cross media sales, adserving, programmatic setup, programmatic trading, data, demand generation, concepting, brandpartnerships en sponsorships.

wordt
mobile

Admanager Aanpak

Admanager verzorgt in samenwerking met uw team een optimale afstemming tussen redactie en advertising sales. Daarbij trekken wij samen op en bieden concrete operationele ondersteuning op het gebied van digital,- en crossmedia sales.

Wij bieden ondersteuning op zowel de technische invulling van uw programmatic aanbod als het sturing geven aan branding content voor uw adverteerders. Admanager geeft daarbij platform onafhankelijk advies en helpt juist daar waar nodig.

Het optimaal aansluiten van B2B en B2V leidt tot een betere B2B propositie, een waardevoller user experience en efficiëntere processen.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze aanpak en wat wij kunnen betekenen voor de winstgevendheid van uw publishing organisatie. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leggen u graag uit op welke wijze wij u verder kunnen helpen in de digitale transformatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Steven Pieneman – 06-50459131

Babs van Gisbergen – 06-17246865

Harm Schweigman – 06-52070396

arrows-close-up-dark-energy-394377

Start typing and press Enter to search